Life is Strange igri dobivata predelavi, bliža pa se tudi izid nadaljevanja True Colors

Če ste v igrah predvsem pristaš dobre zgodbe in so vam same igralne mehanike sekundarnega pomena, potem ste zagotovo že pokukali v serijo iger Life is Strange. Gre za avanture, kjer se v glavnem sprehajamo med lokacijami, rešimo kakšno preprosto uganko in se res veliko pogovarjamo. Prvi del je bil dovolj uspešen, da je razvijalec Dontnod spočel še dve igri, trenutno pa dela četrtem delu True Colors.

Dontnod je nedavno napovedal predelavo originala ter preddela Before the Storm. V izvirniku smo prevzeli vlogo punce Max Caufield, preddel pa si ogleda zgodbo njene najboljše prijateljice Chloe Price še preden se ta preseli nazaj v mestece Arcadia Bay. Predelava ne bo iger postavila od temeljev navzgor, ampak bo obnovila teksture in te naredila bolj podrobne. Poleg tega se lahko veselimo novih animacij, ki bodo zdaj izstopale pri obraznih mimikah, kar je bila ena večjih težav izvirnika, saj so bili tam obrazi preveč plastični.

Predelavi prihajata 30. septembra, a dobrih novic tu ni konec.

Dobili smo tudi vpogled v nadaljevanje True Colors, ki v glavno vlogo postavi dekle Alex Chen, ki se je preselilo v zakotno mestece Haven Springs. To ni edina podobnost z originalom, saj ima tudi Alex nadnaravne sposobnosti, le da ona lahko s pomočjo empatije gleda v čustva drugih oseb in vidi kaj te dejansko v določenem trenutku mislijo in čutijo. Ta sposobnost nam bo prišla hudo prav, saj bomo morali razkriti skrivnost našega nenadno preminulega brata in prebivalca Haven Springsa nekaj skrivajo.

Life is Strange: True Colors izide 10. septembra, to pa je tudi prva Life is Strange igra, ki se bo pojavila na Nintendo Switchu. Na to konzolo bosta prispeli tudi predelavi, a nekoliko kasneje kot pa na drugih platformah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime