Ogromna modifikacija Fallout: London dobila nov napovednik

Na letošnji konferenci E3 razvijalec Bethesda ni povedal ničesar novega glede Fallouta 5. Trenutno ta franšiza stagnira in Bethesda ima trenutno polne roke dela z delom na Starfieldu, nato pa pride na vrsto Elder Scrolls 6. Novega Fallouta tako realno ni pričakovati do nekje leta 2030 in čeprav se lahko z novo vsebino zabavamo v igri Fallout 76, ki je za razliko od ranih začetkov zdaj sprejemljiv izdelek, to vseeno ni polnopravna enoigralska izkušnja.

Tu nam znajo v pomoč priskočiti modderji, saj je trenutno v razvoju nekaj večjih projektov. Končno so se začele kazati tudi modifikacije v Fallout 4 pogonu in včeraj smo dobili napovednik za igro Fallout: London.

Ta nas bo prvič preselila izven ZDA in nas posadila sredi Londona. Tudi to se ni moglo izogniti nuklearni apokalipsi, ki je prizadela cel svet, vendar pa so se Londončani s to krizo spoprijeli malce drugače kot pa Američani in avtorjem bo nova okolica omogočila razvoj povsem sveže izkušnje.

Dogajanje se bo odvijalo leta 2237, kar modifikacijo zgodovinsko umesti med dogodke iger Fallout 1 in 2. Napovednik predstavi nekaj značilnih lokacij Londona in kakor vidimo, je nuklearni pepel dodobra spremenil njihov izgled. Pripovedovalec sredi napovednika omeni, da kraljice ni bilo že dolgo na spregled in stavimo, da bomo ob obisku Buckinghamske palače odkrili, da je kraljica še vedno živa, a da je zdaj samo robot.

Razvijalec pravi, da se je ekipa oblikovala leta 2017 in do 2020 jim je uspelo ustvariti dovolj širok svet, ki je po velikosti primerljiv s tisto iz dodatka Far Harbour. Ekipa je trenutno v globoki fazi razvoja, saj je vso to okolico treba napolniti z zanimivimi nalogami, prebivalci in seveda nasprotniki, ki znajo v deževnem angleškem vremenu izpasti drugače kot pa so jih bili do sedaj vajeni.

Vse to bo zahtevalo svoj čas in kakor je Fallout: London impresiven, datuma izida še vedno nima. Razvoj lahko spremljate na njihovem uradnem Discord kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime