Igra Vampire: The Masquerade – Swansong prestavljena v 2022

Nekdo je nad znamko iger Vampire: The Masquerade spustil nekakšno starodavno prekletstvo, saj se praktično vseh naslovov pod to licenco že od vedno drži smola. Najbolj slavni predstavnik Vampire: The Masquerade – Bloodlines iz leta 2004 je bil sicer čudovita igra, ki pa je zaradi celega kupa hroščev in slabe prodaje botroval poginu razvijalca Troika Games, nadaljevanje Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 pa se prav tako kopa v težavah in igra je nedavno prestavila izid na neznani datum v 2022 ali morda celo kasneje.

A Bloodlines ni edini naslov te franšize, saj razvijalec Big Bad Wolf dela na avanturi Vampire: The Masquerade – Swansong. Ta se bo igrala na podoben način kot Telltalove igre, kar pomeni veliko izbiranja dialogov in govoričenja, žal pa projekta letos še ne bomo videli.

Razvijalec je včeraj izdal nov napovednik, ki predstavi novega vampirja z imenom Galeb. Ta je skozi leta obstoja nabral ogromno bogastva in postal eden najbolj vplivnih vampirskih figur Bostona, a tudi neusahljiva zaloga denarja ga ni zadovoljiva in v njegovem življenju je vedno manjkalo.

Swansong bi moral iziti enkrat v 2021, ampak to se ne bo zgodilo. K sreči pa smo zdaj vsaj dobili bolj trdno zakoličen datum izida, ki se bo zgodil v februarju 2022. Upamo, da tokrat zadeva dejansko tudi izide.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime