Death Stranding Director’s Cut septembra prinaša cel kup nove vsebine

Ko je razvijalec Kojima Productions nedavno napovedal posebno različico svoje zadnje igre Death Stranding, smo igralci pričakovali samo višjo ločljivost ter morda malce nadgrajeno grafično podobo, ki bi jo lahko izkoristile nove konzole PlayStation 5.

A včerajšnji prvi igralni napovednik je presenetil, saj bo Death Stranding Director’s Cut poleg tehnične nadgradnje za novo konzolo s sabo prinesel tudi cel kup dodatne vsebine.

Tako se lahko veselimo povsem novih štorijalnih nalog, bolj izpopolnjeno pretepanje ter nova orožja. Tudi prečkanje dolgih poti bo tokrat dobilo nekaj novih nadgradenj, saj bomo lahko na našega junaka nadeli učvrščeno okostje za prenašanje večjega tovora, moč pa bo tudi najeti srčkanega robotskega pomočnika, ki bo nekaj bremena prevzel na svoja ramena. Če se nam ne bo dalo preveč sprehajati bomo lahko tovor kar izstrelili preko topa, za popestritev dogajanja pa se bomo lahko usedli na motor in se z njim udeležili čisto pravih dirk.

Seveda bomo deležni tudi tehničnih nadgradenj. Director’s Cut bo plodno izrabil napredne povratne učinke DualSense kontrolerja, vpeljana bo podpora za 3D zvok, veselimo pa se lahko tudi hitrejšega včitavanja stopenj. V grafičnih nastavitvah bomo lahko omogočili Performance Mode, ki vsebuje 60 sličic na sekundo in 4K ločljivost ali pa Fidelity Mode, ki prinaša nativno 4K resolucijo.

Death Stranding Director’s Cut med nas prispe 24. septembra in bo na voljo samo za konzole PlayStation 5. Obstoječi lastniki igre boste lahko nadgradnjo opravili z doplačilom 10 €, omogočen pa bo tudi prenos shranjenih položajev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime