Sony izbrisal oglas za PlayStation 5, potem ko je nekdo opazil, da je konzola obrnjena na glavo

Sony je včasih kar malce preobčutljiv na internetne razprave in včeraj se je pripetil en dogodek, ki bi ga verjetno vsi pozabili v enem dnevu, a Sony je s svojo potezo poskrbel za pisanje člankov.

Japonsko podjetje je včeraj namreč na splet poslalo nov oglas, ki smo si ga lahko ogledali na Twitterju. Video je kratek in pokaže očeta, ki svojemu malčku pred spanjem pove pravljico, le da je dogajanje izmaknil iz igre God of War. Nato se usede pred televizor in gledalci so bili takoj šokirani. Pod televizorjem namreč lahko vidimo PlayStation 5 konzolo, ki pa je obrnjena na glavo, saj bi morala biti po vse pravilih optična enota na dnu.

Pomota je bila nato objavljena na popularnem forumu Resetera in čeprav je bilo vse skupaj smešno, Sonyju ni bilo do heca. Twitter video je namreč takoj umaknil iz interneta in verjetno zdaj dela na popravkih.

playstation 5

Zanimivo je, da to ni edina takšna pomota, ki jo je pri razkazovanju konzole spočel Sony. Šef PlayStation Studiosa Hermen Hulst je decembra lani na Twitterju delil smešno sliko, kjer lahko vidimo mačka, ki napada televizor. A pozorne oči so spodaj ujele PlayStation 5, ki je zopet postavljen napačno. Tudi takrat Sony ni počival in ubogi Hermen je moral video odstraniti in ga še enkrat naložiti, le da je bila tokrat konzola izrezana iz slike.

PlayStation 5 je po obliki res čudna zadeva, zato je pred postavitvijo dobro najprej pogledati v navodila. V ta sem pred kratkim pokukal tudi sam in presenečeno ugotovil, da priloženi podstavek ni namenjen uporabi samo takrat, ko konzolo položimo bočno ampak ga moram uporabiti tudi pod stoječo konzolo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime