Cyberpunk 2077 je po vrnitvi v PlayStation trgovino takoj zasedel vrh prodajnih lestvic

Če vestno spremljate igričarsko dogajanje potem veste, da omemba imena Cyberpunk 2077 takoj sproži burno debato, ki je skoraj vedno negativna. To še posebej velja za vse konzolne igralce, saj je bila ravno tam igra mesece po izidu praktično neigralna in zadeva je celo napredovala do te mere, da je Sony igro odstranil iz svoje trgovine.

Sony je igro 21. junija vrnil nazaj na svoje digitalne trgovine, a je na vsako prodajno polico pripisal ogromno opozorilo glede delovanja na osnovnih PlayStation 4 konzolah in da se priporoča igranje na PlayStation 4 Pro ali pa PlayStation 5.

Kljub temu opozorilu in porazni Metacritic oceni 57 je Cyberpunk 2077 kar letel iz polic. Sony je v blogu zapisal, da je bila igra Cyberpunk 2077 najbolj prodajan izdelek v juniju – tako v Evropi kot tudi v ZDA. Žal so prodajni rezultati razdeljeni po sistemih, tako da bi bilo zanimivo videti, če je PlayStation 5 eksluziva Ratchet & Clank: Rift Apart prodala več kopij kot pa Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077

To je zavidljiv rezultat igre, ki je v kratkem času prevladala težkokategornike tipa GTA 5, FIFA 21 in Minecraft. Po drugi strani pa tudi drži dejstvo, da trenutno vlada večja suša iger in igralci posegajo po vsaki novi zadevi, pa četudi ima ta slabe ocene. Nekateri igralci so svoje kopije zagotovo rezervirali tudi zaradi dejstva, da nas konec leta čaka nadgradnja za PlayStation 5 sisteme, ki bo za lastnike igre povsem brezplačno, s sabo pa prinaša dodatno optimizacijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime