Nas igralec Norman Reedus draži z novim Silent Hill projektom?

V letu 2021 sem spisal že cel kup novic glede Silent Hilla, pa čeprav ta franšiza psiholoških grozljivk počiva že nekaj let. Govorice kar nočejo usahniti in nov bencin na njihov ogenj je včeraj prilil igralec Norman Reedus, ki ga poznamo predvsem iz serije Živi mrtveci.

Silent Hill oboževalci ste zdaj že zagotovo utrujeni, saj ste slišali cel kup čenč, upi pa so se vam nato dvignili in nato kruto zgrmeli na tla, potem ko se je izkazalo, da od vsega skupaj ne bo nič. Če pa ste slučajno še pri zavesti in si želite novega morebitnega lažnega upanja, potem si oglejte spodnji Instagram video, ki ga je včeraj objavil Norman Reedus.

Pozor, posnetek vsebuje ekstremno hitro utripajoče luči, kar zna biti nevarno za epileptične napade.

Kakor vidite je zadeva vsekakor bizarna. Norman je oblečen v okostnjaško obleko in pleše skupaj z ogromnim zajcem in morda povezava s Silent Hillom ni takoj jasna. A veterani serije boste dolgouščka hitro prepoznali, saj je to Robbie the Rabbit, ki je bil pomemben del igre Silent Hill 3. Norman kakšne razlage za ta bizaren ples ni ponudil, tako da nam ostane samo praskanje po glavi.

Vse skupaj se lepo vplete v teorijo, da se je slavni Hideo Kojima pobotal z založnikom Konamijem, ki ga je slavno odpustil sredi razvoja igre Silent Hills, kjer naj bi v glavni vlogi nastopal tudi Norman Reedus.

Ravno ob tem času se je zopet oglasil tudi razvijalec Blue Box Game Studios, ki razvija igro Abandoned. Zanj se je namreč dolgo sumilo, da v bistvu razvija nov Silent Hill naslov in da za njim v bistvu stoji Kojima. Studio je sicer vse to zanikal, a ravno včeraj so na Twitterju objavili novo objavo za svojo PlayStation 5 aplikacijo in v zamegljeni sliki lahko zgoraj vidimo neke zabrisane besede, tisti obraz v ozadju pa močno spominja na Big Bossa iz serije Metal Gear Solid, ki jo je razvil – uganili ste – Hideo Kojima.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime