FIFA 22 dobila prvi, pravi napovednik

Za novo FIFO 22 smo sicer že dobili en napovednik, a tisto je bila nekakšna čudna zmes pravih nogometašev in računalniške grafike. EA je včeraj vendarle naredil korak naprej in končno pokazal nekaj pravega igranja ter podelil dodatne podrobnosti.

V ospredju napovednika je še vedno napredna tehnika zajemanja gibanja HyperMotion. To bomo lahko gledali samo na naprednih konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X, medtem ko bo PC ostal na starejši razvojni inačici, ki jo bomo igrali tudi na konzolah PlayStation 4 in Xbox One.

Za realistično gibanje nogometašev je EA letos prvič uporabil napredne obleke Xsens ter na zelenico spravil 22 profesionalnih nogometašev. Prej je razvijalec za zajemanje animacij posnel vsakega nogometaša posebej, za letos pa so organizirali pravo tekmo. Tako so dobili bolj realistične animacije, saj je prerivanje, preigravanje, skakanje in tekanje malce drugačno med skupinsko tekmo, kot pa da igralec sam teka po igrišču. Vse skupaj naj bi FIFA 22 prinesla kar 4.000 novih animacij, kar EA na tem področju označuje za največji preskok v zgodovini te nogometne serije.

Veselimo se lahko tudi drugih stvari. Proslavljanje zadetkov bo bolj napredno, vratarji se bodo obnašali povsem drugače, veliko pa je bilo postorjenega tudi na področju igralne formule. Samodejno blokiranje v novi igri ne bo več tako močno, tako da boste za uspešno obrambo morali bolj razgibati prste.

Informacij je cel kup in če se želite poglobiti v vse spremembe in novosti, potem je najboljše, da obiščete uradno stran.

FIFA 22 prihaja med nas 1. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime