Brooklyn 99 dobil zadnji napovednik za svojo poslednjo 8. sezono

Komična serija Brooklyn Nine-Nine bo kmalu dobila svoj epilog. Huronsko popularen televizijski izdelek, ki se vrti okoli barvite policijske enote v Brooklynu je bil tekom svojega oddajanja enkrat preklican iz strani produkcijske hiše Fox, a je nato pravice odkupil NBC in spočel še nekaj dodatnih sezon ter serijo uvrstil na svoj pretočni servis Peacock.

Zdaj se približuje konec in čeprav je bila 8. sezona napovedana že kar nekaj časa nazaj, novih delov nikjer ni bilo na spregled. Med snemanjem so imeli namreč producenti kar nekaj težav, saj jim je najprej zagodel koronavirus, nato pa so se v ZDA odvili tudi masovni protesti proti policiji v sklopu gibanja Black Lives Matters. Produkcijska ekipa se je zato odločila povsem spremeniti scenarij ter posneti zadnjo sezono od temeljev navzgor.

Včeraj smo dobili nov in hkrati poslednji napovednik, ki pred kamere vrne vse stare obraze policijskega okrožja 99. Komedije ne bo manjkalo in zagotovo bosta v ospredju lika Jake in Amy, ki se morata spopadati s starševstvom. Napovednik da tudi nekaj poudarka na odnos med Jakom in Boylom, kar zna pomeniti, da se bosta njuni poti razšli in da ne bosta več partnerja.

Zanimivo bo videti, kako bo zadnja sezona tudi obravnavala gibanje Black Lives Matter, saj se bodo te občutljive teme zagotovo dotaknili na malce bolj resen in spoštovanja vreden način. Igralka Melissa Fumero je v intervjuju povedala, da bo konec zagotovo zadovoljil oboževalce serije in da se bodo vse štorijalne niti lepo zaključile.

8. sezona bo premiero doživela 12. avgusta, a žal jo bomo gledali samo na pretočnem servisu Peacock, ki pa pri nas žal ne deluje. Na Netflixu si lahko ogledamo prvih 6. sezon, medtem ko se lahko za zadnji dve obrišemo pod nosom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime