Horizon Forbidden West naj bi bil prestavljen v 2022

Sony je nameraval leto 2022 zaključiti z vsaj še eno ekskluzivo Horizon Forbidden West in tako bi imel za sabo dokaj uspešno leto 2021, kar je za obdobje, ko je povsod nagajal koronavirus, več kot uspešno.

Vendar pa jim bo očitno ta cilj ušel iz rok. Znani novinar Jeff Grubb je bil prvi, ki je v svojem podcastu namignil, da bo Guerrilla Games zelo verjetno prestavil igro Horizon Forbidden West v naslednje leto. Jeff je sicer dodal, da še ni povsem prepričan, a da bo verjetno septembra Sony spočel posebno PlayStation Direct predstavitev, v kateri bo tudi uradno najavljena prestavitev igre.

Njegove besede je nato potrdil tudi znani novinar Jason Schreier, ki je zelo zaupljiv vir takšnih govoric. Igra naj bi bila prestavljena v prvo polovico 2022, ko bo izšla tako za konzolo PlayStation 4 kot tudi za PlayStation 5.

Novica niti ni presenetljiva, saj razen prvega igralnega napovednika nismo dobili nobenih dodatnih novic ali posnetkov, Sony pa bi moral že počasi zaganjati oglaševalsko mašinerijo, ki pritiče izidu tako velike igre.

Če bo Horizon Forbidden West res izšel naslednje leto, potem bo leto 2022 eno najbolj izjemnih let v igričarski zgodovini, saj nas čaka naravnost titanska zaloga iger. Že takoj januarja bo zabavo začel Elden Ring, nato pa nas čakajo še Stalker 2, Gotham Knights, Gran Turismo 7, Pokemon Legends: Arceus, Rainbow Six Extraction in še Starfield. Svetujemo, da izkoristite to sušo plodno in preigrate vse tiste igre, ki že dolgo nabirajo prah na vaših digitalnih policah, saj v 2022 preprosto ne bo časa za igranje starejših iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime