Life Is Strange: True Colors nam predstavi mesto dogajanja

Razvijalec Dontnod Entertainment je od prvega dela Life is Strange spočel že kar nekaj različnih naslovov, a lepo je videti, da v svojo prvo franšizo še vedno vlagajo čas in denarce. Tako razvojna ekipa že nekaj časa pridno dela na tretjem delu z imenom Life is Strange: True Colors, ta pa je pred kratkim prejel frišen napovednik, ki malce bolj razloži kraj dogajanja.

Avantura se bo odvijala sredi mesta Haven Springs, ki se nahaja pod gorami države Kolorada, po njem pa se sprehaja vrsta zanimivih likov, ki bodo igrali pomembno vlogo v zgodbi glavne junakinje Alex Chen. Ta ima, tako kot zdaj že veli izročilo serijo, prav posebno nadnaravno sposobnost zaznavanja čustev drugih ljudi. Med igranjem bomo ta njen unikatni talent izkoristili za manipuliranje emocij, kar bo seveda spremenilo potekanje štorijalnega loka, seveda pa bo to podprto z izbiranjem vrstic dialogov v dolgih pogovorih, kar je še en štempelj te serije. Vse to bo Alex prišlo hudo prav, saj je pred njo težka naloga razkrinkanja umora njenega brata, mesto Haven Springs pa odgovorov na njena vprašanja ne bo ponudilo prostovoljno.

Če ste takšni kot sem jaz in se že dolgo niste vrnili v objem Life is Strange serije, potem vam svetujem še malce potrpežljivosti. Trenutno je namreč v delu predelava originala in preddela Before the Storm, ki bosta konzolnim in PC igralcem 30. septembra prinesla nadgrajeno grafično podobo, prvič pa bosta obe igri prispeli tudi na prenosni Nintendo Switch.

Life Is Strange: True Colors prihaja med nas 10. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime