Največja modifikacija za Diablo II – Median XL – še ta mesec stopa v verzijo 2.0

Razvijalec Blizzard resda dela na uradni predelavi igre Diablo 2, vendar to ne pomeni, da so oboževalci te franšize oziroma točno tega naslova, zadnja leta samo prižigali kadila ter goreče molili bogovom in demonom za novo vsebino. Diablo 2 ima namreč kar živahno moddersko sceno in eden največjih projektov na tem področju je zagotovo titanska modifikacija Median XL.

Ta bo konec avgusta prejela znatno posodobitev 2.0, ki bo v ostarelo igro prinesla cel kup dodatne osvežitve. Razvojna ekipa je na splet nedavno poslala prvi napovednik, ki je zelo Hollywoodski in udarno napove spremembe, ki ne bodo nove samo za igralce originala, ampak tudi za tiste, ki so se v Median XL zabavali že prej.

Median XL 2.0 s sabo prinaša nove monstrume, orožja, predmete in celo dodatne mape. Kovačenje bo omogočalo ustvarjanje do sedaj še nevidenih predmetov, razvijalec pa je dodobra predelal tudi igralne razrede. Vsak od njih bo sedaj držal kar 8 različnih razvojnih dreves, ki bodo popolnoma spremenila potek nadgrajevanja. Vključeno bo tudi prenovljeno večigralstvo, razvojna ekipa je poskrbela tudi za modernizacijo igralne formule. Inventorij bo zdaj lahko večji, moč bo nastaviti dodatne vroče tipke, nekaj razvojnega časa pa je bilo vloženega tudi v izboljšavo tehnične plati, kar pomeni, da se lahko veselimo višjih ločljivosti, boljših senčnikov in novega uporabniškega vmesnika.

Median XL 2.0 bo svojo premiero doživel 27. avgusta, če pa želite preigravati trenutno različico modifikacije 1.8.0, le brž obiščite uradno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime