VR igra Lone Echo 2 zopet prestavljena

Lone Echo iz leta 2017 zame še vedno ostaja ena najbolj zapomljivih izkušenj v VR svetu, ki jo je prekašal edino Half-Life: Alyx. A ta primerjava niti ni poštena, saj je imel Alyx neprimerno večji proračun in je izšel leta kasneje, ko so razvojni studii malce bolj izpopolnili VR igralne mehanike. Kljub temu pa je Lone Echo še danes več kot vreden preigravanja in če ste norec na zanimive znanstvenofantastične povesti in ste od vedno želeli izkusiti plavanje v breztežnosti, potem le skočite na Oculus trgovino, kjer je igrana trenutno znižana na 9,99 €.

Razvijalec Ready at Dawn je po uspehu originala hitro začel delo na nadaljevanju in Lone Echo 2 bi moral sprva iziti že lani, a je bil neprestano prestavljen. Zadnji začrtani datum za izid je bil avgust 2021, vendar pa žal igra ne bo ujela niti tega okna. Ready at Dawn je v svojem blog zapisu pojasnil, da jih je, tako kot ogromno drugih razvijalcev, prizadela koronavirus kriza. Bolj ko so se približevali dnevu izida, bolj je postalo jasno, da potrebujejo za poliranje igre še nekaj dodatnega časa.

Lone Echo 2 je bil tako zamaknjen, a novi datum trenutno ni znan. Vemo samo, da ga lahko pričakujemo še enkrat letos, a ne bi bili presenečeni, če bo tudi ta naslov skočil v 2022.

Lone Echo 2 je precej pomembna igra, saj je to ena redkih večjih iger, ki bo za igranje zahtevala klasično VR igranje v navezi z močnim računalnikom. Tako boste za igranje potrebovali Oculus Rift ali pa Oculus Quest, ki bo na PC povezan preko USB-C kabla ali povezave Air Link.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime