Call of Duty: Vanguard igralni posnetek nas popelje skozi ruševine Stalingrada

Za Call of Duty: Vanguard smo najprej dobili kratek dražilnik, nato poln napovednik, zdaj pa je napočil čas, da si pogledamo tudi nekaj igranja enoigralske kampanje. Activision nam je to željo izpolnil tekom prvega dneva Gamescoma, ko nas je preko spodnjega 10-minutnega igralnega posnetka zapeljal skozi ruševine Stalingrada.

V posnetku gledamo skozi oči ruske vojakinje Poline Petrove, ki bo ena od štirih glavnih junakov, ki jih bomo spremljali med igranjem enoigralske kampanje. Polina se zbudi sredi porušene hiše in na sebi ima sprva samo nož. Začetek igre je tako razumljivo usmerjen v skrivanje in tiholazenje, a ne gre za nič kaj preveč kompliciranega. To je standardna Call of Duty kampanja, tako da lahko pričakujete premočrtno pot naprej, vsake toliko pa se boste priplazili za nasprotnika ter preko pritiska na določeno tipko grdavžu v prsa zapičili vojaški nož.

Polina skozi video pridobi tudi puško Kar98 in pod roke prime tudi ostrostrelko, tako da ne bo vse samo v skrivanju. Kampanja očitno ne bo vsebovala kakšnih naprednih prijemov, je pa grafika vsekakor lepa in ni dvoma, da veliko ljudi zadevo igra tudi zaradi lepe grafične podobe, lepih animacij in dobrega glasovnega podajanja.

Call of Duty: Vanguard med nas prihaja 5. novembra, do takrat pa nas zagotovo tudi čaka kakšen igralen posnetek večigralske akcije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime