CDPR ni prepričan, da bosta nadgradnji za Cyberpunk 2077 in The Witcher 3 res izšli še letos

Finančna poročila razvijalca CD Projekt RED so hudo zanimiva, saj vedno lahko ven izbrskamo nekaj zanimivosti. Vodstvo se namreč investitorjem ne sme lagati in povedane besede so veliko bolj direktne, brez nepotrebnih PR olepšav.

Tako je bilo tudi v tem primeru in razvijalec je razkril, da je dobiček zaradi vseh težav s Cyberpunk 2077 nekoliko upadel. CDPR še vedno pridno dela na popravkih in posodobitvah in trenutno za Cyberpunk 2077 skrbi nekje tretjina vseh zaposlenih, medtem ko so ostali začeli počasi prehajati na naslednji projekt, ki naj bi bila prva večja razširitev za Cyberpunk 2077, ta pa trenutno še nima datuma izida.

cyberpunk 2077

Imata pa datum izida obljubljeni nadgradnji za Cyberpunk 2077 in The Witcher 3. No, skoraj, saj CDPR že dolgo obljublja, da bosta obe igri prejeli obsežno posodobitev v 2021. Cyberpunk 2077 bo tako dobil nadgradnjo za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X, v enako smer pa gre tudi The Witcher 3, ki bo poleg tega dobil še boljše teksture in ray tracing osvetljevanje.

A ni res nujno, da se bo vse to zgodilo letos. Michał Nowakowski je investitorjem priznal, da definitivno ciljajo na izid v 2021, a da so se preteklo leto veliko naučili in da je projekt še vedno globoko v razvoju, tako da ne morejo 100 % zagotoviti, da bosta obe nadgradnji izšli še letos.

To niti ni tako nepričakovano, saj smo že stopili v september, nobena od teh dveh iger pa ni pokazala igralnega posnetka konzol trenutne generacije. A vseeno smo pričakovali, da bo vsaj The Witcher 3 izšel letos, saj na njem dela zunanji studio Saber Interactive in CDPR bi zagotovo rad izkoristil tudi navdušenje nad 2. sezono The Witcher serije, ki na Netflix prihaja decembra 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime