Tista predelava trojice GTA iger je očitno resnična

Morda se spomnite, da smo nekaj časa nazaj pisali o precej dobro podprtih govoricah, da namerava razvijalec Rockstar igre GTA 3, Vice City in San Andreas ponovno postaviti na prodajne police v prenovljeni obliki.

Razvijalec je še vedno zavit v molk, a od prvih govoric dalje so se nabrali še dodatni dokazi. Nedavno je južnokorejska komisija za starostne oznake po nesreči izdala oceno naslova, ki sliši na polno ime Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition. To se tej komisiji ni zgodilo prvič in v preteklosti so njihovi spodrsljaji vedno rezultirali v resničnem projektu.

Uporabniki foruma GTAForums so včeraj izbrskali še dodatne dokaze. Nekdo si je ogledal kodo GTA zaganjalnika in znotraj našel zapise za vse tri predelane igre. Očitno tudi držijo govorice, da bodo vsi trije naslovi skočili v pogon Unreala Engina, kar tudi pomeni, da zna biti ta predelava malce širša kot pa samo tipični dvig ločljivosti in malce bolj ostre teksture.

Upanja so visoka – navsezadnje nad franšizo bdi založnik Take-Two, ki je pod oznako Definitive Edition izdal originalno Mafio in to je bila polna nadgradnja, s fantastično grafično podobo.

Seveda je tudi prisotne nekaj skepse. Rockstar je z zadnjim napovednikom za predelavo GTA 5 igralce pustil povsem hladne, zato tudi za nove projekte ni preveč optimizma.

gta

Na GTA forumih so uporabniki izbrskali še nekaj dodatnih podrobnosti. Igre naj bi prejele nove dosežke, razkriti pa so bili tudi uradni logotipi vseh treh iger. Držimo fige, da kmalu dobimo tudi uradno napoved iz strani razvijalca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime