That ’70s Show dobiva na Netflixu nadaljevanje That ’90s Show

Oh, ta sedemdeseta je ena bolj slavnih TV serij, ki smo jo radi gledali tudi Slovenci. Dogodivščine mladega najstnika Erica Formana in njegovih prijateljev so nam ponudile zanimiv vpogled v sedemdeseta leta, ko so prevladovale afro frizure in je bila najbolj popularna videoigra arhaični Pong.

That ’70s Show je do leta 2006 nabrala 8 dokaj uspešnih sezon, kasneje pa smo dobili tudi nadaljevanje That ’80 Show. To je bilo na žalost pod povprečjem in je živelo samo eno kratko sezono, preden je zadeva izginila iz etra. V seriji smo spremljali avanture Coreyja Howarda, ki je bil Ericov bratranec, dogajanje pa se je iz Wisconsina preselilo v San Diego. Zanimivo je to, da je vlogo Coreyja odigral Glenn Howerton, ki je leta kasneje spočel svojo uspešno serijo It’s Always Sunny in Philadelphia.

Kljub neuspešnemu in kratko živečemu nadaljevanju produkcijska hiša Carsey-Werner Company ni obupala in namerava na Netflix pripeljati nov del franšize z imenom That ’90s Show.

Nova serija, sestavljena iz desetih epizod, bo pred ekrane pripeljala nekatere stare obraze. Dogajanje se bo vrnilo v Winsconsin, pisalo pa se bo leto 1995. Eric in Donna iz izvirnika sta dobila hčerko Leio, ta pa bo čez poletje obiskala svoja stara starša Reda in Kitty, ki še vedno živita v mestecu Point Place. Leia nato naveže stike z drugimi najstniki in Formanova klet bo zopet oživela, le da se bodo tokrat po kavču valjali drugi najstniki.

Ni še jasno, ali se bodo v novi seriji pojavili tudi drugi igralci. Originalna zasedba originalne serije se je od zaključka razpršila v različne smeri in nekateri med njimi so doživeli tragičen konec. Letos je denimo umrla igralka Tanya Roberts, ki je v seriji igrala mamo Donne, leta 2013 pa je umrla tudi Lisa Robin Kelly, ki je v seriji igrala Ericovo sestro Kelly. V težave je zašel tudi igralec Danny Masterson, ki je v seriji igral Hyda, trenutno pa se bori proti obtožbam glede posilstev – zaradi tega je bil odpuščen iz Netflixove serije The Ranch.

Kdaj bo zadeva prispela na Netflix še ni znano, upamo pa, da bomo skladno s tem doživeli tudi vrnitev originalne serije, ki je trenutno ni na nobenem pretočnem servisu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime