Apple zdaj prodaja krpice za čiščenje ekranov po ceni 25 €

Applova zgodovina vsebuje kar nekaj izdelkov, ki imajo bolj malo smisla, a ker na sebi nosijo logotip ugriznjenega jabolka, še vedno nosijo visoko ceno in zato tudi prodajo prodajne uspešnice.

S tem novim izdelkom pa se prav sprašujem, če morda Apple malce testira, kako daleč lahko gredo v svoji norosti, preden se bo kakšen njihov podpornik malce zbudil in sprožil proti svojemu idolu kakšno negativno kritiko.

Apple namreč na svoji nedavni predstavitvi Unleashed ni najavil samo novih MacBook prenosnikov in nadgrajenih slušalk AirPods, ampak je sprožil tudi linijo krpic za čiščenje zaslonov, tem pa nataknil premijsko ceno 25 €.

apple

In kaj je posebnega na tej krpici povprašate? Vi povejte nam, saj kakor lahko razberemo iz uradne strani gre za navadno blago iz mikrofibre, ki na sebi nosi Applov logotip. Jabolčniku se ni dalo niti toliko potruditi, da bi zadevo ponudil v različnih barvah, tako da lahko prevzamete samo belo barvo in nato počistite vse svoje Apple naprave. Na uradni strani lahko najdemo tudi obsežen seznam naprav, ki so združljive s krpico, a sumimo, da zadeva deluje tudi na drugih napravah.

Kljub temu, da je zadeva nekam trapasta, je očitno tudi razprodala zaloge, saj boste na svoj izvod morali počakati vsaj nekaj mesecev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime