Elex 2 končno dobil datum izida

Da Piranha Bytes dela na nasledniku svoje igre Elex iz leta 2017, je bilo dolgo jasno, a razvijalec je šele nekaj mesec nazaj naznanil, da projekt res obstaja. Od takrat smo dobili en uradni napovednik s čudaško glasbeno spremljavo skupine Korn in nekaj igralnih posnetkov, ki so kazali igro v precej zgodnjem stanju.

Nekateri so zaradi hitrega razkazovanja igre upali, da bo Elex 2 ena tistih iger, ki jo bomo dejansko lahko igrali še letos. Žal temu ni tako, saj to tudi Elex 2 skočil v prenatrpano naslednje leto in bo med nas prispel 1. marca 2022.

Elex 2 bo neposredno nadaljevanje zgodbe predhodnika. Zopet nas čaka velik odprt svet Magalana, ki mu spet vladajo različne frakcije. Naš junak Jax je začel vse opozarjati na novo nevarnost, a bolj malo kdo mu verjame. Ena večjih zanimivosti v primerjavi s predhodnikom je dejstvo, da bo v novi avanturi Jax poročen in bo imel sina, ki ga bomo lahko med igranjem srečali in se z njim pogovarjali. Vrača se tudi raketni nahrbtnik, ki nam bo zdaj omogočal hitro letanje med lokacijami, a ta nadgradnja naj bi prišla bolj proti koncu igre, saj bo tako nekako ohranjena uravnoteženost pri raziskovanju.

Elex 2 je bil v zadnjih igralnih napovednikih videti nekam bolj medlo in igralna podoba je bila več kot očitno nedokončana. Vseeno pa v oči bode praktično nespremenjen boj, ki je bil eden večjih minusov originala.

Če morda prvenca še niste preizkusili, potem se lahko na Steamu udeležite večje razprodaje založnika THQ Nordic, med katerim najdemo tudi močno znižani Elex za ceno 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime