ELEX II v novem napovedniku predstavil svojih 5 frakcij

Razvijalec Piranha Bytes je začel končno kazati malce več posnetkov iz svoje igre ELEX II, ki je zdaj v izdelavi že štiri leta in razvoj se je začel zaključevati. Zadnji igralni napovednik nas sicer ni ravno navdušil, a pustimo to ob strani in se osredotočimo na nov video, ki se osredotoči na prikazovanje petih različnih taborov, ki se jim bo naš junak Jax zopet lahko poljubno pridružil.

Skoraj vse frakcije poznamo že iz originalne igre. Berserkerji se radi pretepajo od blizu in zavračajo tehnologijo, saj jim je najbolj pomembno celjenje narave. Clericsi so po drugi strani njihovo čisto nasprotje, saj prihodnost vidijo v tehnologiji in svoje znanje inženirstva usmerjajo v grajenje ogromnih bojnih robotov. Outlawsi so kriminalci, ki so bili po dogodkih prvega dela zdesetkani in so se zato preselili v krater, kjer zopet izvajajo svoja nečedna dejanja. Tudi Albse poznamo iz prvega dela, a tokrat se jim bomo lahko dejansko pridružili, v prenovljeni obliki pa so manj odvisni od Elexa. Novost je peta frakcija: Morkons. Teh ljudi v prvem delu nismo videli, saj so bili skriti pod zemljo, a zdaj so začeli počasi zopet prihajati na površino in za prebivalce Magalana imajo vest o povsem novi veri.

Napovednik pokaže tudi nekaj letanja z raketnim nahrbtnikom in vmesnih sekvenc. Zvočno podajanje je zdaj celo boljše kot prej, a obrazne animacije so nekako slabše in na splošno bi si teksture zaslužile še en poteg čopiča.

ELEX II izide 1. marca 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Vse lepo in prav, samo zakaj se omenja Rockstar kot razvijalec, če je razvijalec Groove street games? Razvijalec prvotne igre je res R*, ampak z njo ni nič narobe. Težave so z zo novo verzijo. Zakaj se zdaj mora R* omenjati kot nekega zlikovca, ki sledi propadu zgoraj omejenih studii z preobrazbo, ki niti ni prišla iz njihovih rok?

    Kaj bo z R* bomo komaj videli ko bo izšel GTA 6. Ne pa nek side cash maker prisiljen iz strani založnika, ki tak vemo kaki je….

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime