Slavna TikToker raperja sta v prvem nastopu v živo doživela hladen tuš

Dvojčka Franky in Alex Venegas si zapomnite takoj, ko ju vidite. Fanta imata praktično vsak kos kože porisan s tetovažami, frizura pa je videti kot nekakšen paket pravkar izraslih tamponov. Dodajte k temu še dejstvo, da sta precej netalentirana raperja in dobite idealno zvezdo za TikTok.

@kodiyakredd

Reply to @tocoldabdir #flysoulja #redd4x #ForYouPizza #foryoupage #fyp #OneSliceChallenge

♬ original sound – Kodiyakredd

In ravno to se je tudi zgodilo, ko je dvojec pod umetniškima imenoma Kodiyakredd in Flyysoulja izdal svojo prvo pesem Island Boy. Roko na srce, kakor je zadeva neposlušljiva, gre presneto hitro v uho in morda je par ravno zaradi tega postal viralen in na TikToku nabral skoraj 2 milijona sledilcev.

Kodiyakredd in Flyysoulja sta svojo slavo nadaljevala tudi izven TikTok videov. Eden od njiju je denimo udaril svojo punco in ji presekal ustnico, ta pa ga je nato pošteno zlasala in pripravila do joka. Vse to so seveda posnele kamere, saj je danes vsaka vsebina dobra za nabiranje sledilcev.

Raperja sta pred kratkim želela svoj talent iz virtualnih odrov preseliti na resničnega, saj ju je nekdo najel za nastop v klubu sredi Miamija, a pri tem se ni očitno preveč oziral na kakovost nastopajočih. Kodiyakredd in Flyysoulja sta pogumno stopila na oder in seveda odpela Island Boy, ki je očitno tudi edina pesem, ki ju poznata, pri tem pa sta naletela na krut stik z realnostjo.

Zagotovo ste se kdaj zalotili med petjem pod tušem in v vaši glavi je melodija izpadla odlično in dejansko se takrat človek prepriča, da ima nekaj talenta. A nato, ko se slišiš na dejanskem mikrofonu, se hitro odločiš, da je bolje obvarovati svet pred tvojimi priredbami.

Kodiyakredd in Flyysoulja tega miselnega procesa nista imela in v živo sta slišati tako zanič, da je v bistvu že kar smešno. Na posnetku lahko vidimo nekaj ljudi, ki ju snema, večina ljudi pa ju odkrito pljuva in si želi, da bi se čimprej spravila z odra.

Očitno pa par neuspeh ne moti in na svojem Instagramu najavljata, da ju lahko preko spletne strani Cameo najamemo za privatne posnetke, za njih pa boste odšteli od 178 € dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. Super novica, le da nemški Amazon Kindla žal ne pošilja v Slovenijo, kar so mi ravnokar povedali na njihovem customer supportu (kontaktiral sem jih potem, ko sem ga hotel naročiti in mi je sistem v shopping cartu javil “Sorry, this item can’t be sent to your selected address. You may either change the delivery address or delete the item from your order.”). Imate mogoče informacijo, od kod se ga potem da dobiti? Ker oni mi namreč niso znali povedati. *facepalm*

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime