Nov svetovni rekord v hitrostnem preigravanju Skyrima

Se zavedate, da mi je enkrat celo uspelo dokončati Skyrimovo zgodbo? To je velik dosežek, ki sem ga skozi leta poskušal ponoviti, a vedno se zataknem pri dolgournem nameščanju modifikacij, nato pa zabredem v opravljanje stranskih nalog, tako da ko se enkrat končno spravim nazaj na glavno nalogo, imam igranja že preprosto vrh glave in nato vse zbrišem ter čez nekaj let ponovim isto prakso, ki ima vedno iste rezultate.

Igralec nucular pa teh problemov nima, saj je to možakar, ki poseduje neprekosljivo mero osredotočenosti na samo en cilj: čim hitrejši ogled odjavne špice Skyrima. In skozi treninge je nucular iz hitrostnega preigravanja naredil pravo znanost in je že 10 mesecev nazaj postavil svetovni rekord v hitrem igranju Skyrima.

Tega je zdaj še enkrat podrl in igro mu je uspelo dokončati v 1 uri, 12 minutah in 15 sekundah, kar je za 2 minuti boljše od prejšnjega dosežka.

Novi rekord gre na zahvalo optimizacije poti skozi igro. Nucularov dosežek spadaj v kategorijo “glitchless”, kar pomeni, da ne izrablja kakšnih večjih hroščev, ki bi mu nato omogočali sprehajanje čez stene in letanje skozi mapo. Igralec se zato zanaša na ubiranje hitrih bližnjic, odklepanja točk teleportiranja in dobrega pozicioniranja med izbiranjem dialogov. Zadeva je presenetljivo zabavna za ogled in če ste veteran Skyrima, potem boste morda ugledali kakšen dober trik, ki vam bo pomagal pri vašem naslednjem preigravanju.

Obstaja tudi hitrejša pot skozi igro, kar dokazuje kategorija “any%”. Tu pravil ni in igralec se lahko posluži čisto vsakega trika za preigravanje igre. Prvak na tem področju je igralec Waz, ta pa je zadevo obrnil v pičlih 22 minutah in 58 sekundah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime