Money Heist dobiva ločeno serijo Berlin

Netflixova popularna serija Money Heist bo kmalu dobila svoj finalni epilog in oboževalci že komaj čakajo na končni razplet predrznega fiktivnega ropa, ki naj bi pripeljal do eksplozivnega zaključka. Drugi del 5. sezone bo s sabo zagotovo prinesel nekaj smrti in od kakšnega lika se bo treba na žalost za vedno posloviti.

A posloviti se ne bo treba od Money Heist avantur. Te serije bo resda konec, vendar je Netflix že napovedal ločen odvrtek, ki bo preprosto imenovan Berlin. Tega smo srečai v Money Heistu in je eden od vodij roparske ekipe in eden najbližjih zaveznikov profesorja, očitno pa je pri gledalcih tako priljubljen, da mu je pretočni servis namenil povsem svojo serijo.

O tej ni znanega praktično nič razen to, da jo bomo gledali enkrat v 2023. Vsi nad potezo niso navdušeni, saj nekateri gledalci smatrajo, da je bilo 5. sezon Money Heista dovolj in da si franšiza zasluži počitek. A Netflix se seveda zelo nerad poslovi od svojih dobičkonosnih licenc, pa četudi nadaljnje pisanje zgodbe nima veliko smisla. Dokaz tega je Tiger King 2, ki ni prinesel ničesar res novega, Squid Game pa bo prav tako dobil novo sezono, pa čeprav originalni ustvarjalec nad tem ni bil preveč navdušen, saj je obravnaval zgodbo za zaključeno, a cel kup ponujenega denarja mu je seveda hitro spremenil filozofijo.

Money Heist bo svoj finalni razplet pokazal že ta petek, 3. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime