Kavbojščino Call of Juarez: Gunslinger lahko trenutno na Steamu dobite povsem brezplačno

Oboževalci kavbojk neke blazne izbire pri igranju niti nimate. Seveda je tu vedno dvojec iger Red Dead Redemption, ki sta sicer odlična, a vsi pravi oboževalci divjega zahoda ste ta dva naslova do sedaj preigrali po dolgem in počez, zdaj pa zagotovo iščete nekaj novega.

Vaše želje se znajo izpolniti že naslednji mesec, ko bo med nas prisopihal Weird West, na katerem delajo nekateri bivši razvijalci studia Arkane, vmes pa lahko preizkusite kakšno od že malce starejših iger, ki jim morda niste nikoli dali priložnosti.

Ena od teh prihaja iz serije Call of Juarez in njen zadnji del Gunslinger, za katerega se oboževalci te franšize strinjajo, da je tudi najboljši, zdaj lahko na Steamu dobite popolnoma brezplačno.

Gunslinger je prvoosebna streljanka, ki pa za razliko od Red Dead Redemptiona, igralcu ne ponuja nekaj blazne izbire pri raziskovanju. Izkušnja je tako povsem linearna, tako da se lahko veselite veliko prvoosebnega streljanja, ki vam prinaša točke glede na usmrtitve nasprotnikov, sama igralna formula pa ni preveč realistična. No, vsaj jaz se ne spomnim, da bi v kavbojskih časih okoli postopali bojevniki z lesenimi ščiti, ki so neprebojni na metke revolverjev.

Call of Juarez: Gunslinger na Steamu drži pozitivno oceno, svojo kopijo pa lahko aktivirate preko sledeče povezave. Časa ni na pretek, saj se akcija izteče že 14. decembra, kar je po mojih trenutnih izračunih že jutri.

Gre za igro poljskega razvijalca Techland, ki je do slave prišel predvsem na račun svoje zombijaške igre Dying Light. Tudi ta je trenutno pošteno znižana – Platinum verzijo z vsemi dodatki lahko trenutno izmaknete za vsega 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime