GOG podarja različico igre Darkest Dungeon, le da tokrat igramo na strani slabih fantov

Iger, kjer bi zastopali stran zlobcev, je presenetljivo malo. Takšno temo ni enostavno izpeljati in zato nam razvijalci raje dostavljajo naslove, kjer smo pogumni heroj, kakšen RPG pa nam omogoči izbiro zlobnih dialogov in tako lahko izkusimo tudi kakšen drugačen zaključek igre.

Zadnji naslov, ki ga pomnim, da nas je že od začetka zavezal zlobni strani je bil Tyranny izpod rok razvijalca Obsidian Entertainment, v tej niši pa tiči tudi manj znana igra Iratus: Lord of the Dead. Ta igralno in grafično močno spominja na Darkest Dungeon in tudi tule boste večino časa preživljali znotraj zapuščenih temnic in grobnic, le da boste tokrat stali na strani mračnega nekromanta Iratusa.

Iratus ni lahka igra, saj spada v žanr “rouglike” naslovov, kjer je vsaka smrt razlog za prelivanje solz. Kljub temu pa je zadeva manj naporna kot pa Darkest Dungeon, tako da če vam je slednji naslov povzročal preglavice zaradi svoje težavnosti, a vam je bila igralna formula še vedno všeč, potem zna biti Lord of the Dead za vas pravilna izbira.

Ravno to igro pa trenutno brezplačno nudi digitalna trgovina GOG in to vsakemu, ki bo skočil na naslednjo povezavo in se naročil na njihovo obveščanje glede aktualnih ponudb. Po aktivaciji se bo igra preselila v vašo zbirko iger in bo tam ostala za vedno.

Ponudba je na voljo do 5. januarja, takrat pa se izteče tudi trenutna razprodaja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime