Warcraft prihaja na telefone

Franšiza Warcraft iger ni več to, kar je bila 20 let nazaj. Razvijalec Blizzard nas je leta razvadil z odlično strategijo Warcraft 3 in igralci vse od takrat kličejo po nadaljevanju, kljub odlični prodaji pa je razvijalec delal vse drugo kot pa Warcraft 4. Sicer je World of Warcraft postal fenomen, a v zadnjih letih je tudi ta igra začela zgubljati na blišču, Blizzard pa je vmes poskrbel še za en spodrsljaj v obliki Warcraft 3 predelave Reforged, ki si je prislužila eno najnižjih ocen na Metacriticu.

Kljub vsemu temu pa še vedno ne bomo dobili četrtega Warcrafta, saj je Activision Blizzard v včerajšnjem finančnem poročilu razkril, da nameravajo letos spočeti prvo mobilno igro v Warcraft vesolju.

Če ste morda zdaj dobili spomine na Blizzardovo neslavno razkritje mobilnega Diabla Immortal, potem vam je morda jasno, zakaj razvijalec te igre ni napovedal na kakšnem BlizzConu, ampak zaenkrat samo preko finančnega poročila. Žal ni zraven dodal nobenih novih informacij, tako da lahko trenutno samo ugibamo, kaj naj bi ta zadeva sploh bila.

Čisto možno pa je, da bo novi Warcraft postal nekakšna različica Pokemon GO-ja. Poročilo iz strani Kotakuja leta 2018 je vsebovalo tudi zapis o tem, da so Blizzardovi zaposleni veliki oboževalci tega naslova in da naj bi manjša ekipa že začela delo na svoji različici takšne igre in morda so po štirih letih razvoj pripeljali dovolj daleč, da je ta nared za izid.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime