Assassin’s Creed Valhalla danes dobiva ogromno posodobitev, igro pa bo možno tudi preizkusiti povsem brezplačno

Ubisoft bo za svojo igro Assassin’s Creed Valhalla kmalu splavil večjo razširitev Dawn of Ragnarök, še pred tem pa bo osnovna igra dobila kar nekaj sprememb in popravkov v podobi ogromne posodobitve 1.5.0.

Ta je v bistvu namenjena kot pripravljanje terena za dodatek, a razvijalec je zraven dodal kar nekaj sprememb v igralni formuli. Igralci boste lahko pri bojevanju in skrivanju izbrali novo težavnost Saga, ta pa bo namenjena vsem tistim, ki se pri igranju radi samo zabavate in bi radi dobili pred sebe sovrage, ki jih lahko hitro odpravite z samo nekaj udarci. Po novem si bomo lahko težavnost nastavili tudi sami, saj bomo lahko prilagajali, koliko škode prizadanejo nasprotniki in koliko naš junak Eivor. To pomeni, da bo višja težavnost dejansko bolj smrtonosna in ta ne bo izhajala samo iz tega koliko zdravja imajo naši sovragi.

Ubisoft je preko te posodobitve popravil tudi cel kup večjih in manjših hroščev, ki so se znali zgoditi med raziskovanjem odprtega sveta ali pa med opravljanjem misij. Posodobitev na PC-ju tehta 15 GB, medtem ko je na konzolah velikost nekam manjša – tu je prvak PlayStation 5, ki je velikost zmanjšal na samo dobre 3 GB.

Dodatek Dawn of Ragnarök prihaja 10. marca, Ubisoft pa bo igralcem omogočil tudi brezplačno preigravanje originalne kampanje. 24. februarja boste lahko iz Ubisoftovega zaganjalnika prenesli celo igro in se v njej zabavali vse do 28. februarja. Če v vsak dan spravite nekje 12 ur igranja, vam zna celo uspeti v tem času preigrati celo igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime