Cyberpunk 2077 ljubimci vam preko sporočil zdaj pošiljajo gole slike

Razvijalec CD Projekt RED je nekaj dni nazaj v svojo igro Cyberpunk 2077 vnesel ogromno posodobitev 1.5, ta pa je skorajda popolnoma prevetrila igralne sisteme. A znotraj tega popravka je tudi nekaj vrstic kode, ki morda niso tako pomembne kot boljša umetna pamet nasprotnikov, a po drugi strani ogromno doprinesejo celokupni živosti sveta.

Igralci so tako ugotovili, da je CDPR veliko naredil tudi glede romanc v igri. Panam Palmer je zdaj denimo v privatnih sporočilih veliko bolj zgovorna in igralci so presenečeno ugotovili, da je svojim izvoljencem začela pošiljati tudi dokaj razgaljene slike, zaradi katerih bi hitro postala zvezdnica OnlyFansa.

Tudi Judy Alvarez je zdaj precej bolj zgovorna in vas bo med DM-anjem povezala s svojo babico, ki vam povsem ne zaupa in na vas je, da osvojite tudi njeno srce.

Vaše romantične veze bodo zdaj tudi bolj intimne, saj se boste po burni noči s svojo izvoljenko ali izvoljencem dejansko zbudili v svojem stanovanju in nato skupaj preživeli jutro ter z njimi malce pokramljali. Kot rečeno, te spremembe niso res ogromne, a znajo komu veliko pomeniti in je nov korak do tiste originalne vizije Cyberpunka 2077, ki nam jo je CDPR obljubljal že na začetku.

Posodobitev 1.5 pa je tudi polna večjih popravkov in YouTube kanal Bear Gaming Asia je spočel podrobno primerjavo med originalom in novo verzijo. Igra zdaj vsebuje verne učinke pri streljanju v vodo, nedolžni sprehajalci po ulici pa se bodo zdaj ob napadih dejansko branili in vas napadli nazaj. Avtomobile lahko zdaj tudi postopno uničite in med večjimi trki bodo NPC-ji v avtih tudi stopili v onostranstvo.

Če v igro dodate še kakšno modifikacija, kot je denimo tista z delujočo železnico, Night City dobi povsem novo in bolj verno dimenzijo, ki jo zdaj na Steamu lahko dobite po znižani ceni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime