Assassin’s Creed Valhallo lahko zdaj brezplačno igrate vse do ponedeljka

V februarju nam res ne manjka iger, a če ste morda privrženec odprtih svetov in Vikingov, a še vedno niste kupili igre Assassin’s Creed Valhalla, potem je zdaj končno napočila vaša priložnost. Ubisoft namreč vse od danes pa do ponedeljka, 28. februarja, igro ponuja v brezplačni preizkus.

Ta je na voljo na čisto vseh platformah, tako da lahko preprosto obiščete sledečo povezavo in iz seznama izberete svojo preferirano konzolo ali pa PC ter se spustite v raziskovanje starodavne Anglije. Za preigravanje je na voljo celotna igra, a seveda je bolj malo možno, da boste v tem vikendu prišli do zaključne sekvence. Osnovna kampanja vam bo vzela vsaj nekje 50 ali 60 ur, a dobra novica je vsaj to, da boste lahko nato ves napredek prenesli v kupljeno verzijo igre – če boste za to seveda pripravljeni odšteti evre.

K sreči je igra med tem časom dobila tudi pošten popust in za PC verzijo Ubisoft trenutno zahteva vsega 24 €.

Če si boste po preigrani originalni kampanji zaželeli še nekaj dodatne zabave, potem si lahko aktivirate še dva dodatka, ki vas bosta odpeljala v Irsko in Pariz, Ubisoft pa za 10. marec pripravlja še ogromno razširitev Dawn of Ragnarok, ki je pa založnikovih besedah najbolj ambiciozen dodatek v njihovi zgodovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime