Ustvarjalec Pisarne razmišlja o ponovnem zagonu serije, a na malce drugačen način

Od finalne epizode serije Pisarna bo kmalu minilo že 10 let, zaradi pretočnih servisov je zadeva dandanes bolj popularna kot kadarkoli prej. Pravice za predvajanje si lasti pretočni servis Peacock, ki sicer dela na novi vsebini, a vsem je jasno, da večina ljudi plačuje naročnino samo zaradi te serije, ki jo k sreči v naših koncih še vedno lahko spremljamo preko Netflixa.

Serija je sicer plod dela uma Rickyja Gervaisa, ki jo je najprej spočel za trg v Združenem kraljestvu, a zadeva je res živela šele s predelavo za ameriški trg, kjer je glavno besedo nosil Greg Daniels. Tega ubožca od zaključka zadnje sezone Pisarne lastnik pravic NBC nenehno lovi in sprašuje po ponovnem zagonu, se je Daniels bolj kot ne držal stran in je do sedaj spočel samo razširjene verzije epizod, ki jih na Peacocku gledamo pod oznako “Superfan Episodes”.

Zdaj pa se bo morda Greg vrnil v svet Dunder Miffilina bolj konkretno. Za spletno stran Collider je v intervjuju povedal, da ima zdaj morda idejo, kako bi se zopet vrnil v svet Pisarne, a da ni prepričan, da bi bil ta način oboževalcem tudi všeč.

Razmišlja namreč o ločeni seriji, ki pa bi se še vedno dogajala v istem vesolju kot Pisarna. Svojo idejo je predstavil kot nekakšnega Mandaloriana, ki je podaljšek Vojne zvezd.

Greg pravi, da v potencialni novi seriji verjetno ne bomo spremljali istih likov kot prej, a projekt seveda tako ponuja možnost, da bi se vsake toliko v epizodi pojavil kakšen star lik ali pa vsaj referenca nanj.

Zaenkrat tako še ni nič uradnega, a Daniels pravi, da se mu za snemanje ni treba obremenjevati, saj bi NBC tak projekt odobril takoj. Na to je namignil že lani, ko je za Deadline izjavil, da samo čakajo, da je Greg Daniels pripravljen na izdelavo takšne serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime