Tri novejše Resident Evil igre bodo prejele ray tracing podporo

Novejši Resident Evil naslovi, ustvarjeni v pogonu RE Engine, so že zdaj čudovite in groteskne grozljivke, ki pa bodo letos postale še lepše. Založnik Capcom je namreč napovedal, da bodo igre Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake in Resident Evil 3 Remake vse po vrsti dobile tehnične izboljšave, ki so primarno namenjene konzolam PlayStation 5 in Xbox Series X, ti priboljški pa bodo svojo pot našli tudi na PC.

Najbolj pomembna zadeva pri tej nadgradnji bo zagotovo prenovljena ray tracing osvetljava, zaradi česar bodo odsevi in sence bolj realistični, kar zna ogromno pridodati k atmosferi. Na konzolah se bomo lahko veselili tudi višjih sličic na sekundo, hitrejšega nalaganja stopenj in 3D zvoka, nadgradnja pa bo tako za konzolaše, kot tudi računalničarje, povsem brezplačna.

Izid je zapovedan za enkrat v letošnjem letu, ki zna biti zopet polno dobrot iz tega grozljivega sveta. Capcom naj bi še letos napovedal predelavo igre Resident Evil 4, morda pa nas čaka tudi kakšen DLC za zadnji naslov Village. Ta ray tracing že vsebuje, tako da zanj takšna nadgradnja ni potrebna, bi pa nam zagotovo prišlo prav nekaj nove štorijalne vsebine.

Če si želite že zdaj nekaj igranja, potem se splača pokukati v smer Resident Evila 4, ki je nedavno prejel svojo tehnično nadgradnjo iz strani skupnosti, ki popolnoma prenovi vse teksture znotraj igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime