Nekomu je uspelo preigrati Elden Ring v dobrih dveh urah, brez da bi umrl

Igre razvijalca FromSoftware so redno podvržene hitrostnim preigravanjem, ki jim s tujko rečemo “speedruni”. Naslovi kot so Dark Souls, Bloodborne in Sekiro so znani po svoji težavnosti, zato je toliko bolj impresivno gledati igralce, ki preprosto odbrzijo skozi igre in to brez opreme ali pa stopnjevanja lika.

Takšni podvigi so se zdaj začeli dogajati tudi v FromSoftwarovi najnovejši uspešnici Elden Ring in čeprav spletna stran speedrun ne vsebuje še zapisanih dosežkov, se bo to v kratkem spremenilo. Hvalevredni dosežki so se že začeli dogajati in enega takšnih je spočel YouTuber niko bellic, ta pa je preigral celotno kampanjo v dveh urah in pol, vmes pa ni umrl niti enkrat.

Igralci Elden Ringa dobro veste, kako hvalevreden je takšen dosežek. Osnovna kampanja zna trajati tudi do 100 ur, vmes pa igralec umre vsaj še enkrat toliko. Niko pa je pravi mojster, saj se je med igranjem izognil vsem večjim oviram in se osredotočil samo na tiste glavne šefe, ki jih je odpravil v prvem poskusu. Niko si je za začetni razred izbral Vagabonda, ki ima dober oklep in veliko zalogo zdravja in v bistvu je umrl samo pri čisto začetnem šefu, ki pa za napredovanje zahteva smrt igralca. Po tej oviri se je vse vrtelo okoli hitrega jahanja, pametnega napadanja in izmikanja, dokler na koncu ni bil poražen še finalni šef.

Nikotov dosežek sicer ni najhitrejši, saj je YouTuberju LilAggyju uspelo preigrati celo igro izpod ene ure, a je pri temu večkrat umrl. Zdaj samo še čakamo na nove nore dosežke, kot je denimo preigravanje brez oklepa ali dokončanje kampanje, brez da bi vmes igralec utrpel eno točko škode.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime