Serija Stevardesa dobila dražilnik za 2. sezono

HBO-jeva kriminalka Stevardesa je imela vsekakor hudo zanimiv zaplet, ki se pojavi že v uvodni sceni. Cassie Bowden se po prekrokani noči zbudi v hotelski sobi in potem ko si dobro pomane oči, presenečeno ugotovi, da je njen včerajšnji ljubimec doživel neko hudo alergijo na ostre nože, saj mu je nekdo prerezal vrat. Cassie se ne spomni ničesar, a skozi epizode prve sezone se razkrije misterij, ki na koncu pusti nekoliko mešan vtis.

No, kljub temu, da Stevardesa na IMDb-ju nosi povprečno oceno, je bila gledanost dovolj velika, da je HBO odobril delo na 2. sezoni, ta pa bo med nas prišla že naslednji mesec. Da ne bomo en mesec preveč stradali nove vsebine bo poskrbel prvi uradni dražilnik, tega pa si lahko ogledate zgoraj.

Cassie se je po dogodkih 1. sezone preselila v Los Angeles in tam zdaj poskuša živeti normalno življenje. Našla si je novega partnerja, prenehala je piti alkohol in še vedno dela kot stevardesa. Kljub temu pa ji preteklost ne da miru in jo kmalu začne preganjati, to pa s sabo potegne cel kup eksplozivnih dogodkov.

In to dobesedno. Ni sicer povsem jasno, s čim vse se bo Cassie ukvarjala v novi sezoni, a zdi se, da bo med drugim tudi vohunka in v eni sceni se bo za las izognila avtomobilski bombi. Prav tako se ne bo mogla povsem upreti skušnjavi alkohola in zopet nas čaka kar nekaj scen, kjer bomo gledali njeno razcepljeno osebnost.

Stevardeso bomo od 21. aprila dalje lahko spremljali na pretočnem servisu HBO Go HBO Maxu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime