Half-Life: Alyx dobiva 5 ur dolgo modifikacijo Levitation

Dve leti star Half-Life: Alyx je še vedno vrhunec VR igranja in ne zdi se, da bi se ji kakšna izkušnja po kvaliteti kmalu približala. Žal založnik Valve za igro ni najavil nobenega DLC-ja ali pa potencialnega nadaljevanja, je pa izdal modderska orodja in tako so se počasi začele rojevati modifikacije, ki v igro ne prinesejo samo novih predmetov, ampak dejanske enoigralske izkušnje.

Sem notri lahko prištejemo nedavno najavljeno modifikacijo Levitation, ki je dobila tudi kratki dražilnik. Zopet bomo prevzeli nadzor nad glavno junakinjo Alyx, ta pa bo pred sabo imela nov izziv. Podala se bo namreč v zasledovanje para upornikov Maye in Barryja, ki sta v zoni X naletela na čudno, plavajočo stavbo, nato pa se je za njima izgubila vsaka sled.

Kratki napovednik predstavi nekaj zanimivih igralnih srečanj, kjer bodo metki leteli na vse strani, sprehodili pa se bomo tudi čez nekaj unikatnih stopenj. Kakšnega novega nasprotnika sicer nisem uzrli, a verjetno razvojna ekipa, ki jo v bistvu sestavljata le dva člana, kakšno stvar drži še skrito v rokavu.

Levitation naj bi ponujal med 4 in 5 ur igranja, kar je za brezplačno modifikacijo vsekakor dober zalogaj, vse skupaj pa je videti kvalitetno zastavljeno, skupaj s profesionalnimi zvočnimi govorci. Obrvi sicer malce dvigne G-Man, ki ima angleški naglas, a možakar je tako ali tako čudak iz druge dimenzije, tako da lahko takšno spremembo zlahka požremo.

Levitation naj bi igrali že enkrat letos, bolj točnega datuma pa razvijalec ni želel razodeti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime