Ghost Recon Breakpoint ne bo več dobival nove vsebine

Igra Ghost Recon Breakpoint ni bila ravno dobra. Izšla je leta 2019 in praktično vsi kritiki po svetu so ji podelili nizke ocene. Kaj preveč navdušeni nismo bili niti mi, je pa treba priznati, da je Breakpoint danes precej drugačen od svojih začetkov. Ubisoft je namreč v treh letih od izida v igro vpeljal kar nekaj dodatne vsebine, odpravil hrošče in prenovil igralne sisteme, tako da je igra danes nemara celo vredna vašega časa.

Žal pa se je zdaj razvoj tega projekta dokončno zaključil. Ubisoft ja namreč na Twitterju zapisal, da Breakpoint v bodoče ne bo prejemal nobene nove vsebine. Strežniki bodo še naprej vzdrževani, a verjetno so tudi tem šteti dnevi, saj bo zaradi pomanjkanja nove vsebine upadla že zdaj uboga baza igralcev in slej kot prej se založniku ne bo več splačalo vzdrževati strežnikov.

Pred dokončnim slovesom je razvijalec omogočil novo misijo Operation Motherload ter vpeljal cel kup novih predmetov in orožij, kar bo prišlo prav vsem tistim zvestim igralcem, ki v igri vztrajajo še danes.

Ghost Recon je imel za sabo nekaj težkih let in njegova prihodnost ni videti preveč svetla. Ubisoft je sicer napovedal nov del Frontline, a ta je že s prvim napovednikom naletel na bes igralcev, saj je to battle royale streljačina v času, ko teh resnično več ne potrebujemo. Jeza igralcev je bila celo tako velika, da je Ubisoft lani prestavil zaprto beta testiranje, tako da se v bistvu sploh ne ve več, kaj se s tem naslovom dogaja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime