Outriders bo kmalu dobil ogromno razširitev Worldslayer

Igra Outriders nam je ob izidu postregla z odlično strelsko izkušnjo, a njen čar je ležal drugje. To je namreč naslov, ki močno spominja na Destiny 2, a ni “live-service” igra. To pomeni, da razvijalec People Can Fly ni neprestano dostavljal neke manjše DLC-je in posodobitve, ampak si v osnovno kampanjo vložil tistih 50 ali več ur, si nabral najboljšo opremo in se nato odpravil igrati nekaj drugega. To obožujemo, saj igra tako ne postane neka sekundarna služba, ki bi jo moral ves čas preigravati, ampak raje novo vsebino dostavi v obliki večjih dodatkov, prvi od teh pa je včeraj dobil večjo predstavitev.

Imenoval se bo Worldslayer in je namenjen vsem tistim igralcem, ki so v osnovni kampanji prilezli do maksimalne stopnje in opreme ter zdaj iščejo novo vsebino. Dodatek bo namenjen likom stopnje 30, dobili pa boste tudi možnost samodejnega dviga frišnega junaka ravno na to stopnjo, ta dvig pa boste lahko uporabili neskončnem številu likov.

Razširitev nas bo odpeljala v nov del sveta Enoch, ki je bolj zimsko obarvan. Grozila nam bo nova frakcija upornikov Ereshkigal, ki imajo za človeško raso svoje načrte, mi pa jim bomo zle namene seveda hoteli preprečiti.

Worldslayer ne bo vnesel samo nove lokacije, ampak tudi nove nasprotnike in nekje 100 kosov dodatne opreme. Vsak igralni razred bo lahko sestavil po dve legendarni opremi, novost pa je tudi možnost razvoja dodatnega drevesa veščin, ki bo vsakemu igralnemu razredu dodal po dva podrazreda. Skratka, zadeva bo prava poslastica za veterane, ki so preizkusili že vso vsebino in so pripravljeni na nove kombinacije veščin.

Ko boste enkrat dosegli maksimalno stopnjo, zabave ne bo konec. Vse izkušnje se bodo nato prelile v novi sistem napredovanja Path to Ascension, pri katerem lahko naberemo 200 dodatnih točk, za to pa bo potrebno stotine ur vsebine, a pridni igralci bodo nagrajeni z boljšo vzdržljivostjo in drugimi bonusi.

Spremembe se bodo zgodile tudi na samem koncu igre, saj bomo zdaj lahko odklepali posebne težavnosti, imenovane Apocalypse Tiers, te pa nam bodo dostavile prav posebno opremo, ki bodo omogočale namestitev tretje modifikacije orožja.

Skratka Worldslayer bo pošteno predrugačil podobo igre in k sreči nam na dodatek ne bo treba nanj čakati predolgo, saj izide že 30. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime