Samo še danes lahko brezplačno prevzamete grozljivko Amnesia: Rebirth

Razvijalec Frictional Games nas že dolgo rad straši in morda njihov najbolj popularen izdelek se je zgodil leta 2010 z igro Amnesia: The Dark Descent. Ta je postala popularna ne samo zaradi svoje grozljivosti, ampak tudi na račun YouTuberjev, saj je bilo v tistih letih močno popularno prestrašeno gledati v kamero in vreščati kot jesihar ob vsaki premikajoči se senci.

Frictional Games je nato Amnesio pustil počivati in je raje razvil še en odličen primerek grozljivke, ki sliši na ime SOMA, leta 2020 pa so se vrnili v svet Amnesie in spočeli uradni tretji del z naslovom Rebirth.

Ta nas vrne v leto 1930, tokrat pa prevzamemo vlogo junakinje Tasi Trianon, ki preživi letalsko nesrečo in se znajde sredi zapuščene puščave v Alžiriji. Tasi se odpravi na lov za svojo izgubljeno posadko in med raziskovanjem zapuščenih trdnjav hitro spozna, da ji družbo ne bodo delala samo davno presušena trupla, ampak tudi nepredstavljive grozote iz najhujših nočnih mor.

Kritiki si sicer pri Rebirthu niso bili enotni glede igrine kvalitete, a ob svojem kratkem preizkusu sem se osebno imel kar fajn. Alžirska puščava je lokacija, ki je v igrah ne obiščemo ravno pogosto in Rebirth nam da odličen občutek, da smo izolirani od civilizacije, kar je za nekatere dovolj dober izgovor za nakup igre.

Le da vam tega tokrat ni potrebno storiti, saj je Amnesia: Rebirth to-tedenska brezplačna ponudba trgovine Epic Games. Za zastonjski nakup obiščite naslednjo povezavo, a bodite pozorni, da je ponudba na voljo samo še do danes in se izteče ob 17.00.

Poleg Rebirtha si lahko privoščite indie igro Riverbond, ki je v bistvu akcijska pustolovščina z Minecraftovsko grafiko, ki jo lahko igrate samostojno ali pa v družbi z drugimi igralci. Riverbond na prevzem čaka tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime