Netflix preklical serijo Space Force

Pretočni servis Netflix je letos prvič zabeležil padec pri naročnikih in to je v njihovih pisarnah sprožilo kar nekaj panike. V preteklem mesecu je tako pod giljotino šlo kup manjših projektov in preklicanih je bilo kar nekaj obstoječih serij. Med njimi se je po novem znašel tudi Space Force – serija, ki je imela zvezdniško zasedbo z ogromno potenciala, a ji nikoli ni uspelo zares zasloveti.

Space Force je bil Netflixov poskus, da na svoji platformi ustvari nekakšnega naslednika popularne serije Pisarna. To v Sloveniji lahko sicer še vedno gledamo na Netflixu, a čez lužo ima pravice do predvajanja samo pretočni servis Peacock, Pisarna pa je bila od vedno najbolj gledana vsebina Netflixa. Njena izguba je zato bolela in nič čudnega potem ni, da je želel pretočni gigant ustvariti svojo komično serijo, ki bi vabila gledalce pred televizorje iz celega sveta.

V ustvarjanje se vsekakor niso podali brez načrta. V delo so privabili Grega Danielsa, ki je bil tudi idejni oče ameriške verzije Pisarne, glavno vlogo pa so podelili Stevu Carellu, ki ga vsi poznamo kot Michaela Scotta iz Pisarne. Poleg njega so v Space Forcu zaigrala tudi druga slavna imena kot so Lisa Kudrow, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang in John Malkovich. Space Force je imel tudi zanimiv zaplet, saj se je dogajanje vrtelo okoli nove ameriške veje, ki je svoje poslanstvo našla v branjenju vesolja, česar v komičnih serijah ne vidimo pogosto.

A nič od tega ni res prepričalo gledalcev. Space Force na IMDbju nosi oceno 6,7/10, na Rotten Tomatoes pa 64 %. Zadeva preprosto ni našla svojih nog in ni bila smešna in 2. sezona, ki je izšla februarja, se je morala spopasti še z nižjim proračunom. Vse to je Netflix pripeljalo do odločitve, da zadevo preprosto odseka in tako se je Space Force neslavno zaključil po samo dveh sezonah in kaj kmalu bo potonil v zgodovino hitro pozabljenih serij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime