Dave Chappelle napaden na odru

Will Smithova klofuta na Oskarjih je napovedala nov nevaren trend, kjer bo užaljen član občinstva lahko napadel nastopajočega in jih odnesel praktično brez posledic. Da je v tem nekaj resnice se je izkazalo danes, saj je ravno to nekdo naredil priznanemu komiku Davu Chappellu, medtem ko je ta za Netflix snemal nov stand up nastop v Hollywood Bowlu sredi Los Angelesa.

Novico je najprej objavila spletna stran sky.com, kjer je ena od poročevalk povedala, da je proti koncu stand up nastopa nekdo iz občinstva stekel na oder in poskušal fizično poračunati s komikom. A tu je bil razplet, v primerjavi z Oskarji, kjer so Willu nato bučno ploskali in mu podeljevali zlate kipce, rahlo drugačen. Napadalec je hitro padel pod navalom varnostnikov, komiku pa so na pomoč priskočili še nekateri drugi gosti, kot je denimo Jamie Foxx, ki je gledalcu ravno tako namenil nekaj ostrih udarcev.

Neidentificiranega napadalca so na koncu hudo pretepenega naložili v rešilca, razlog napada pa še ni jasen. Poškodbe so konkretne, saj ima moški skoraj povsem obrnjeno roko, tako da varnostniki pri njegovem rokovanju niso bili ravno nežni.

Dave se je nato vrnil na oder in zadihano zavpil, da ga je očitno napadel trans moški, to pa je iz občinstva izvabilo nov salvo smeha. Sky.com poroča da je bil na dogodku prisoten tudi komik Chris Rock, ki je po incidentu stekel na oder in gledalcem v šali povedal, da je bil očitno napadalec Will Smith, ki se je vrnil po maščevanje.

Predstavnik Hollywood Bowla je v izjavi za javnost povedal, da je trenutno v teku preiskava, saj razlog napada ni še jasen, a sumi se, da je proti njemu skočil kakšen član skupnosti LGBTQ. Dave je namreč v svojih stand up nastopih že večkrat omenil to skupnost in se iz nje ponorčeval, zaradi česar je padel v zelo vroče vode, ki je morda ravno na tem nastopu prišla do vrelišča v obliki fizičnega napada.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Celo življenje bo obžaloval to nasilje z obrnjeno roko. 🙂 Zdaj še mu samo glavo obrnejo, da bo lahko nazdravljal z ostalimi dvospolniki …

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime