Cyberpunk 2077 anime prihaja na Netflix in tu je prvi napovednik

Igra Cyberpunk 2077 je ob svoje izidu vsekakor imela veliko problemov, a zanimivi liki, zgodba in glasba niso bili med njimi. Razvijalec CD Projekt RED od izida ni delal samo na popravkih, ampak se je povezal tudi z Netflixom in v novi anime seriji Cyberpunk: Edgerunners bo uporabil vse svoje veščine podajanja zgodbe, brez da bi se moral vmes obremenjevati z optimizacijo.

Edgerunners bo spremljala zgodbo mladega protagonista, ki bo poskušal preživeti sredi brutalnega mesta Night City. Ta naloga ne bo lahka, zato se bo vključil v organizacijo Edgerunners, to pa so v bistvu najemniki, ki v zameno za kredite opravljajo razne naloge, ki velikokrat vključujejo tudi nekaj streljanja in vihtenja pesti.

Razvijalec CD Projekt RED je močno vpleten v produkcijo, a kakšnih silnih podrobnosti zaenkrat nočejo izdati. Animacija je sicer videti konkretno, za risanje podobic so se namreč povezali s Studiom Trigger, ki je pred tem poskrbel za dobro znani anime Little Witch Academia. Napovednik pričara tudi dobro glasbeno podlago, za njo pa bo poskrbel japonski skladatelj Akira Yamoka, ta pa se je pred tem izkazal pri kovanju unikatne glasbene podlage franšize Silent Hill.

Anime Cyberpunk: Edgerunners bo vseboval 10 epizod, premiero pa bo doživel 20. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime