Modifikacija Fallout London dobila nov napovednik in datum izida

Glede na zadnje informacije iz strani Bethesde bomo na uradni, peti del franšize Fallout bržkone čakali nekje do leta 2030 in naravnost smešno je, da bo tako popularna franšiza na svoje nadaljevanje čakala 15 let. No, modderjem ves ta čas ne nameravajo počivati in za Fallout 4 je v razvoju kar nekaj obetavnih projektov, najboljše pa trenutno kaže modifikaciji Fallout London, ki nas je pred časom navdušila s svojim prvim obsežnejših videom, razvijalec pa je zdaj izvrgel povsem nov napovednik.

Ta nam pokaže nekaj počasnih preletov Londona in res bo zanimiv prvi obisk Evrope znotraj te postapokaliptične serije, ki je že od začetka raziskovala samo ZDA. Razvijalec je morda zaradi povsem nove okolice spočeti nekaj igralnih sprememb – ena od teh se denimo tiče zapestnega pripomočka Pip-Boy, ki je izšel samo v ZDA, glede na prvi napovednik pa bomo Evropejci uporabljali nekaj bolj prenosnega in, vsaj upamo lahko, tudi bolj preglednega.

Novi napovednik pokaže znamenitosti kot sta Big Ben in London Eye, vse to pa je primerno opustošeno in zavrženo. Med lokacijami se bomo očitno lahko prevažali tudi s čolnom, v enem kadru pa celo vidimo kolesarja, ki se vozi med zavrženimi ulicami Londona. Konec napovednika pokaže tudi nekaj akcije in tudi v Londonu bomo očitno pokali zombijaške Ghoule in se s čisto pravimi meči pretepali proti vitezom.

Napovednik postreže tudi z datumom izida, čeprav je ta zaenkrat samo okvirni. Fallout London izide enkrat v 2023, ironično v istem letu, kot bo na svet pokukal Bethesdin novi projekt Starfield.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime