Razkrita julijska ponudba naročnine PlayStation Plus

Prišel je julij, kar pomeni, da je čas za novo ponudbo brezplačnih iger, ki jih prejme vsak naročnik servisa PlayStation Plus. Pardon, PlayStation Plus Essentials, saj je Sony svoj servis pošteno prenovil in ga zdaj ponuja v treh različnih stopnjah. Tista osnovna se zdaj imenuje Essentials in ostaja nespremenjena in tako tudi ta mesec prinaša trojico novih brezplačnih iger.

In te so tokrat malce bolj zanimive, kot pa tiste iz zadnjih dveh mesecev. Vrh ponudbe predstavlja Crash Bandicoot 4: It’s About Time, četrti del priznane platformske serije Crash, ki je bila najprej ponovno oživljena preko predelave N-Sane Trilogy, založnik Activision pa je nato razvijalca Toys for Bob zadolžil za splavitev povsem novega, četrtega dela. Ta je bil odličen, a tudi presneto težak, o prodajnih številkah pa Activision ni želel govoriti, a očitno te niso bile ravno bajne, saj je moral razvijalec Toys for Bob nato začeti delo kot podporni studio franšizi Call of Duty.

Poleg Crasha se boste po novem lahko pozabavali tudi v grozljivki Man of Medan, prvem delu antologije The Dark Pictures Anthology. Razvijalec Supermassive Games nam je nedavno preko igre The Quarry pokazal, da še vedno zna delati grozljivke, žal pa do sedaj trojica igra izpod serije The Dark Pictures niso ravno navdušile, a če bi moral izbirati, je morda Man of Medan še najboljši iz nje. Raziskovali boste podvodne zaklade, ki s sabo prinesejo svoje grozote in trudili se boste pri življenju ohraniti četico bolj in manj privlačnih igralnih likov.

Za konec je tu še Arcadegeddon, pisana večigralska streljačina, kjer se bojujete samotarsko ali pa v navezi s še drugimi igralci. Zadeva je na voljo samo za konzolo PlayStation 5 in bo preko julijske ponudbe doživela tudi svojo premiero, saj razvijalec želi takoj na začetku nabrati karseda veliko igralno bazo.

Omeniti je treba, da vseh teh iger Sony še ni uradno potrdil, a prihajajo iz ust uporabnika billbil-kun, ki je do sedaj pravilno napovedal že več PlayStation Plus ponudb in res dvomimo, da se je tokrat zmotil. Julijska ponudba bo na voljo od 5. julija dalje, do 4. julija pa lahko prevzamete junijske igre, ki vključujejo naslove God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker in Nickelodeon All-Star Brawl.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime