South Park: The Streaming Wars Part 2 dobil dražilnik in datum izida

Nova South Park vsebina kaplja v posameznih epizodah ali pa malce večjih filmih in res bi nam prav prišla že ena obsežna sezona, ki bi za gledanje zahtevala vsaj nekaj ur. Dokler ta ne pride se bo treba zadovoljiti z manjšimi obroki in eden od teh se imenuje South Park: The Streaming Wars Part 2, ki je včeraj dobil kratki dražilnik in datum izida.

Tole bo spet malce daljša epizoda, ki bo nadaljevanje tiste, ki smo jo dobili na začetku junija. Zgodba The Streaming Wars se vrti okoli mase pretočnih servisov tipa Netflix, HBO Max in Disney+, ki se tepejo za ekskluzivne pravice do raznih serij in filmov, vse to pa počnejo z namenom bogatenja baze naročnikov, ki jim nato vsak mesec redno izplačujejo naročnino.

Kako točno bo Part 2 povezan z originalom ni točno znano. Uradni opis pravi, da je v mesto South Park prišla suša, ki je prebivalce pripeljala do roba katastrofe. Dražilnik tudi ni preveč zgovoren, saj v glavnem kaže Randyja, ki se bo spremenil v jezno mamo srednjih let, tem pa v ZDA ljubkovalno rečejo Karen. Randy bo z besedami: “Želim govoriti z vašim nadrejenim” naravnost odpihoval svoje nasprotnike, tečen pa bo očitno tudi sredi trgovin.

South Park: The Streaming Wars Part 2 izide 13. julija, žal sprva samo za pretočni servis Paramount+, ki pri nas še ni na voljo, a naj bi ga dobili že enkrat letos. Zadeva bo izšla kasneje tudi na South Parkovi lastni strani, kjer vse epizode lahko gledamo brezplačno, a z znatnim zamikom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime