EA pokazal zelo, zelo zgodnjo verzijo igre Skate 4

Activision je nekaj časa nazaj ponovno poskušal obuditi serijo skejterščin Tony Hawk’s Pro Skater in to preko dobro sprejeti predelav prvih dveh delov in naravnost obupnega polnopravnega nadaljevanja. Prodajni rezultati so bili očitno dovolj vzpodbudni, da se je za podobno potezo odločil tudi založnik EA, ki namerava znova zagnati svojo serijo Skate, ta pa je svoj zadnji, tretji del dobila davnega leta 2010.

Skate 4 je včeraj dobil svoj prvi igralni napovednik, ki je bil vzet iz zares zgodnje verzije igre. Nov del ne bo oštevilčen in bo nosil bolj frajersko ime skate., igralni napovednik pa je v glavnem sestavljen iz prikaza stopenj in animacij, ki so še daleč od končanih in v večini primerov sploh še ne vsebujejo tekstur. Samo bolj proti koncu dobimo približno podobo igre, ki ni videti slaba, a bo skozi razvoj še zagotovo dobila na podrobnostih.

skate. se ne bo zanašal samo na kaskaderske potezo z desko med nogami, ampak bo razvijalec v igro vpeljal tudi nekaj mehanik parkour-ja, kar bo na koncu izrodilo mutanta “skarkour”. To pomeni, da bomo v stopnjah lahko tekali po površini zidov, skakali med prečkami in vmes skočili na skejt, vse to pa nam bo prineslo višje število točk – če seveda vmes ne bomo zgrmeli po tleh, kakor smo dolgi in široki.

Vse skupaj je zanimiv vpogled v zgodnji stadij razvoja, ki ga pri večjih založnikih ne vidimo pogosto. EA se je za podobno potezo odločil pri razvoju predelave igre Dead Space, ki se sedaj približuje zaključni kodi, medtem ko je skate. od svojega cilja še kar daleč.

EA je odprl prijave za zaprto beto na katero se lahko prijavite tukaj, skate. pa bo ob svojem izidu na voljo samo na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime