Dodatek American Truck Simulator – Montana je videti resnično sproščajoče

Razvijalec SCS Software je skozi leta postal pravi mojster ustvarjanja vernih simulacij tovornjakarjev, za te namene pa so spočeli dve ločeni igralni seriji: Euro Truck Simulator in American Truck Simulator. Razlika med tema dvema je že jasna takoj iz imena, saj je vsaka od njiju namenjena svojemu trgu, American Truck Simulator pa v sebi vsebuje ogromne ameriške tovornjake, ki vsebujejo tudi po 16 koles.

Obe seriji redno prejemata nove dodatke. Euro Truck Simulator je sicer pred kratkim preklical novo razširitev, saj bi nas ta zapeljala v osrčje Rusije, kateri se trenutno izogibajo vsi razvijalci in založniki. Delo pa je medtem nemoteno potekalo naprej na dodatku Montana, ki bo kmalu prispel v American Truck Simulator, ta pa nas bo zapeljal skozi malce bolj ruralne ceste, ki pa so videti fantastično.

Montana je videti naravnost čudovito in človek si ne more pomagati, da se ob gledanju vožnje skozi divjino ne bi malce sprostil in če ste potrebovali še kakšen dokaz, zakaj so tosortni naslovi idealni za poslušanje podcastov, potem tega najdete na zgornjem, skoraj polurnem igralnem posnetku. Montana nam bo sicer ponudila tudi nekaj manjših mestec, saj tovor pač nekam moramo odložiti in ga nato spet pobrati, a večino časa boste preživeli na cesti, obdani z gozdovi.

Dodatek Montana med nas prihaja 4. avgusta in tule je njegova stran na Steamu, SCS pa je lani marca že napovedal dodatno razširitev, ki nas bo zapeljala v Teksas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime