Serija I Am Groot dobila prvi srčkani napovednik

Disney pumpa Marvel vsebino kot bi jim gorelo pod petami in zato bo praktično vsak lik, ki je imel v kakšnem filmu imel nekaj dialoga, prejel svojo serijo ali pa celovečerca. Založniku sicer tega ne gre zameriti, saj Marvelove ekranizacije vedno napolnijo blagajne kinodvoran, Disney pa mora skrbeti tudi za svoj pretočni servis Disney+, ki bo naslednji mesec prejel novo Marvelovsko obarvano serijo.

Ta se bo imenovala I Am Groot, sledila pa bo avanturam redkobesednega protagonista, ki smo ga prvič spoznali v filmih Varuhi galaksije, v teh pa se je prelevil iz ogromnega postopajočega drevesa v manjšo, bolj srčkano izvedbo in ravno ta bo dobila svojo serijo, ki bo sestavljena iz petih mini epizod.

Napovednik pokaže Groota, ki po spletu naključij naleti na miniaturno civilizacijo, ki pa skriva konkretno orožarno. Groota reši samo njegov prestrašeni prdec, ki ven izvrže zelen list, ta pa je sredi skalnate puščave zelo dragocena roba. Nevarnost nato hitro mine in Groot postane predmet čaščenja, a to je samo ena epizodica od petih, o vsebini drugih pa Disney zaenkrat molči.

Majhnega Groota bo glasovno zopet upodobil Vin Diesel, le da bo tokrat njegov glas malce računalniško predelan v višjo oktavo. V seriji se bo vsaj enkrat pojavil rakun Rocket, ki mu bo glas zopet posodil Bradley Cooper, od stare ekipe Varuhov galaksije pa se bo za kamerami mudil James Gunn, ki bo tokrat deloval kot izvršni producent.

I Am Groot se bo na Disney+ pojavil 10. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime