FIFA 23 dobila daljši igralni posnetek, ki razloži nekatere novosti

Še dva meseca nas ločita od novega dela serije FIFA, ta pa bo letos nekoliko posebna. Ta bo namreč še zadnja, pod katero se bo podpisal založnik EA, saj ta naslednje leto ne namerava več plačevati drage licence za ime FIFA, zato bo naslednje leto uvedel svojo nogometno serijo EA Sports FC.

FIFA 23 bo vsebovala kar nekaj novosti, založnik pa je zagotovo najbolj ponosen na prenovljeno verzijo animacije, ki se bo tokrat ponašala z imenom HyperMotion 2. Gre za posebno tehniko animacij, ki jih je razvijalec pridobil preko snemanja resničnih nogometnih tekem, v te posnetke pa je zapekel še nekaj algoritmov umetne pameti, ki te animacije naredi še bolj izpopolnjene. HyperMotion 2 bo tako na naše virtualne tekme prinesel kar 6k unikatnih animacij in te precej popestrijo dogajanje na zelenici.

Kako bo ta tehnologija spremenila igranje je dobro razloženo v zgornjem posnetku, ki se spusti tudi v takšne podrobnosti, kot so različni tipi teka igralcev, saj eni stavijo na krajše šprinte, medtem ko se drugi zanašajo na daljše korake, ki spet spočnejo svojo animacijo teka. EA v posnetku še posebej izpostavi prenovljeno preigravanje, ki naj bi igralcem priskrbelo večjo stopnjo odziva pri nadzoru žoge, prav tako pa bo sedaj pokrivanje nasprotnega igralca bolj inovativno.

Dobra novica je tudi to, da bo FIFA 23 na PC-ju letos ujela korak s trenutnimi konzolami, tako da se naprednega HyperMotiona 2 veselite tudi računalničarji, a bo za to treba plačati malce večjo ceno. K sreči lahko na EIGRE.si pridobite boljšo kupčijo, kot pa ob prednaročilu digitalne verzije na Steamu.

FIFA 23 nas bo zabavala od 30. septembra dalje, EA-ju pa je za letos uspelo povrniti licenco kluba Juventus, ki je lani pripadal samo Konamijevi seriji eFootball.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime