Modderju uspelo v igro Fallout 4 vpeljati interaktivne lestve

Igre razvijalca Bethesda vsebujejo ogromno svobode in možnosti raziskovanja podrobno ustvarjenega sveta je preprosto neprimerljiva z ostalimi svetovi znotraj igričarske industrije. Zatakne pa se samo na enem področju: lestvah. Naj bo to serija Elder Scrolls ali Fallout, v Bethesdinih igrah tega stalnega spremljevalca iger preprosto ne boste našli in za prečkanje nadstropij se je treba zanašati na stopnice ali pa kak magični urok, ki vam omogoči letanje po zraku.

Celo njihova prihajajoča igra Starfield, ki bo vsebovala nadgrajen grafični pogon, lestev očitno ne bo vsebovala. Sicer smo v napovedniku lahko videli igralni lik, ki v enem segmentu spleza po lestvi navzgor, a Todd Howard je kasneje izjavil, da je zadeva samo vmesna sekvenca in da bodo v Starfieldu, tako kot v njihovih ostalih igrah, služile samo kot točka za nalaganje nove stopnje.

Zakaj točno Bethesda sovraži lestve ni jasno, a modder Neeher se je odločil, da prekine tradicijo ignoriranja enostavnega prečkanja nadstropij in za Fallout 4 je razvil prvo modifikacijo, ki nam omogoči postavljanje lestev in plezanje po njih.

Lestve boste lahko plodno uporabili pri grajenju svojega zaselka in v zgornji odlično zastavljeni demonstraciji lahko vidite različne tipe lestev, ki vam omogočijo plezanje navzgor in navzdol. Pri temu se pogled preklopi v tretjeosebnega, pri plezanju navzdol pa se boste preprosto zadrsali navzdol, kar vam bo skrajšalo čas prečkanja nadstropja.

Modifikacija je zdaj že na voljo in si jo lahko prenesete preko sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime