Netflix preklical 2. sezono serije Resident Evil

Bom kdaj dobili res dober film ali pa serijo iz franšize Resident Evil? Kdo bi vedel, a spletna stran Deadline poroča, da te prihodnosti zagotovo ne bo uresničila serija z istim imenom, ki se je nedavno pojavila na Netflixu.

Zadeva je bila spljuvana iz vseh smeri in njene ocene na IMDB-ju in Rotten Tomatoes so katastrofalne, zaradi vseh posebnih efektov in CGI sekvenc pa zadeva zagotovo ni bila poceni za snemanje. Netflix je zato serijo preprosto preklical in 2. sezona je zato romala v koš.

Skoraj vsi se strinjajo, da je edina svetla točke serije bil igralec Lance Reddick, ki je zaigral vlogo Alberta Weskerja, a tudi on ni mogel preplezati trapastih zapletov in naravnost komičnih kadrov, kjer nekdo opravlja video pogovor preko Slikarja, medtem ko prenosnik nima internetne povezave. Da bizarnega plesanja na Duo Lipo sploh ne omenjamo.

Capcom že dve leti poskuša Resident Evil na vsak način preseliti izven igričarskih okovov, a neuspehi se nizajo en za drugim. Film Welcome to Raccoon City je imel nekaj duše, a ni imel proračuna, Netflix pa je leto nazaj spočel animirani Resident Evil: Infinite Darkness, ki je prav tako požel zanič ocene, pretočni servis pa še vedno ni napovedal 2. sezone.

Za gledanje zombijev na televizijskem ekranu se bo očitno treba zateči drugam in morda bo na tem področju nekaj kvalitetnega prinesla HBO-jeva serija The Last of Us.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime