Saints Row bo naslednji mesec prejel ogromno posodobitev

Ponovna oživitev franšize Saints Row ni šla po načrtih, pa čeprav tudi za ponovnim zagonom stoji razvijalec Volition, ki je poskrbel tudi za vse prejšnje dele. Mi smo se ob igranju dokaj zabavali, saj takšnih GTA klonov dandanes kriminalno manjka in novi Saints Row je dostavil ravno takšno, na pol resno vsebino, ki smo jo tudi pričakovali, a po drugi strani nam je bilo jasno, da zadeva ne bo všeč vsem.

Kritike igralcev so bile upravičene, še posebej so upoštevanja vredne tiste, ki so karale igrine hrošče in težave z optimizacijo. Teh je dobra dva meseca po izidu še vedno ogromno, Volition pa je včeraj končno prekinil molk in se na svojem blogu zaobljubil, da Saints Row nikakor ne bo utonil v pozabo.

Priznali so, da bi te dni veliko raje razmišljali o napovedih nove štorijalne vsebine, a se zavedajo, da bo treba najprej popraviti temelje igre. Zato so vse od izida pridno delali na popravkih in optimizacijah, nekaj malega bodo pa postorili tudi na sami igralni formuli. Ogromna posodobitev, ki bo izšla v novembru, bo vsebovala preko 200 popravkov, med drugim pa bodo odpravili nekatere ponavljajoča se opravila, popravili nadzor vozil in optimizirali bolj revne učinke vibriranja igralnih ploščkov.

Čeprav se trenutno osredotočajo na optimizacijo, se ozirajo tudi v prihodnost. Leto 2023 naj bi prineslo še dodatne popravke, a čakajo nas tudi čisto pravi DLC-ji, ki bodo razširili mapo in vnesli nove misije. Volition tako nad igro očitno ne namerava kar obupati in morda ciljajo na takšen preporod igre, ki ga je po dolgem delu dostavil tudi razvijalec CDPR v svoji igri Cyberpunk 2077.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime